NBC: Що чекає на нас восени?

Вчора мене запитали, що я думаю про новий розклад каналу павичів (якщо ви бачили лого NBC, то ви,  думаю, розумієте, чому його так називають). Що я думаю? Я про нього не думаю. Але можу спробувати розказати про нього вам. 

Рік у NBC був не з найкращих, хоча останні роки вони взагалі не демонструють гарні показники. Порівняно з сезоном 2013-2014 втрата у рейтингах склала 7 відсотків. Комедій у каналу немає взагалі і навряд чи нові вистрілять. На одному The Voice довго жити неможливо. Зі “стариків” лишають The Blacklist, який капітально впав після того, як переїхав на четвер – найскладніший слот на американському телебаченні, проте це був єдиний шанс взагалі одержати хоча б якісь рейтинги у четвер для каналу. Найбільший хіт NBC на сьогодні – це франчайзінг Діка Вульфа, представлений двома серіалами – Chicago Fire та Chicago PD. Взимку до них доєднається Chicago Med (Chicago Hope anyone?), але тут все зрозуміло, це Дік freaking Вульф, people! Він був культовим ще тоді, коли я не писала серіали і дивилась “Блюзи Хілл Стріт” по ICTV. Повірте, це було дуже давно. У п’ятницю канал тримає Grimm – вони ніколи не були рейтинговими лідерами, проте вони стабільні, а у п’ятницю, в мертвому слоті, це головне.  Undateable будуть йти повністю в прямому ефірі – навіщо продовжувати їх муки, не знає ніхто. Звичайно, є ще Hannibal  – мабуть, найбільш контроверсійний серіал на сучасному мережевому телебаченні, він ніколи не був улюбленцем глядачів, проте критики його обожнюють. Доля його поки невідома – третій сезон починається буквально за кілька тижнів, а далі будемо бачити.  Канал лишив The Mysteries of Laura, хоча рейтинги не були аж надто хорошими, проте треба було щось лишити. І доживає свого віку Law & Order

Власне розклад:

NBC FALL 2015-16 SCHEDULE
(нові серіали капсом)

MONDAY
8-10 P.M. – “The Voice”
10-11 P.M. – “BLINDSPOT”

TUESDAY
8-9 P.M. – “The Voice”
9-10. PM. – “HEARTBREAKER”
10-11 P.M. – “BEST TIME EVER WITH NEIL PATRICK HARRIS” (through November)
10-11 P.M. – “Chicago Fire” (premieres in November)

WEDNESDAY
8-9 P.M. – “The Mysteries of Laura”
9-10 P.M. – “Law & Order: SVU”
10-11 P.M. – “Chicago P.D.”

THURSDAY
8-9 P.M. – “HEROES REBORN”
9-10 P.M. – “The Blacklist”
10-11 P.M. – “THE PLAYER”

FRIDAY
8-8:30 P.M. – “Undateable”
8:30-9 P.M. – “PEOPLE ARE TALKING”
9-10 P.M. – “Grimm”
10-11 P.M. – “Dateline”

SATURDAY
8-10 P.M. – “Dateline Saturday Night Mystery”
10-11 P.M. – “Saturday Night Live” (Classic encores)

SUNDAY
7-8:20 P.M. – “Football Night in America”
8:20-11 P.M. – “Sunday Night Football”

І про нове, як же без нього:)

Окрім Chicago Med, головні гроші каналу на двох нових серіалах. Загадковий і претензійний Blindspot зайняв місце у понеділок. Проект одного із сценаристів Stargate Мартіна Геро та знавця своєї справи Грега Берланті (Arrow, The Flash and so on) з Джеймі Александер у головній ролі. Пілот буде успішним, це я вам гарантую – гола жінка у загадкових татуювання знайдена у спортивній сумці посеред Тайм Сквер із позначкою “Викликайте ФБР”. Всі одразу подумали, що повернувся Кріс Картер і зараз приїде Малдер. Ба ні! Тут зовсім інша історія. Трейлер дуже заманливий, головне, щоб вони тримали заданий темп і в самому пілоті, і у серіях надалі. Краще подивіться трейлер:

У вівторок на нас чекає медична драма з Мелісою Джордж Heartbreaker. Здається, міс Джордж добре потренувалась у Grey’s Anatomy і тепер вирішила, що саме час стати кардіохірургом. Після кількох сторінок сценарію та трейлеру можу дати всьому цьому серій 5 в ефірі. По-перше, такі медичні мелодрами вийшли з моди років 10 тому, тримається тільки та сама Grey’s Anatomy, по-друге,  всі чудово розуміють, що два медичні серіали у праймі NBC тримати не буде. Подивіться трейлер і скажіть, коли вам захотілось його вимкнути?

Четвер і одразу два нових серіали. Щоправда, один умовно новий, але то деталі процесу. Поговоримо про The Player, тому що там є, про що поговорити – загадкова організація, ставки на людські життя, Уеслі Снайпс. Коротше кажучи, дивитись це будуть точно, але поки невідомо, наскільки довго. Це може стати наступним великим хітом каналу або ж грандіозним провалом. Автором ідеї та сценаристом виступив Джон Роджерс (The Librarians, Leverage, Transformers), а події розвиваються в місті, де грають всі і на все – у Лас-Вегасі. Екшену тут не просто багато, а дуже багато. Але чогось  бракує і невловимо все це нагадує чомусь Person of Interest.

І друга нова стара історія в четвер Heroes Reborn – так, це вони, великий хіт NBC, Майло Вентімілья, дах, серіал, по якому написали комікс, а не навпаки і все таке інше повертається. Разом з Тімом Крінгом. Я не знаю, чи змусить це мене додивитись абсолютно провальний останній сезон Heroes, тому що це надлюдські муки, але будемо пробувати. Принаймні у своєму першому сезоні це був надпотужний проект, на кожну серію якого чекали із захватом.

У п’ятницю чекайте єдину нову комедію осені People Are Talking. Поки я взагалі не бачу, про що тут говорити, і думаю, що все це дуже швидко накриється, але трейлер вам точно допоможе мене зрозуміти:

Все інше канал лишив на мідсезон, мабуть, правильно зробив, хоча хто зна? Будемо дивитись! А, може, і не будемо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *